Column dag 1

Door Michel Stempher

Voorbereiding

Het is woensdag 29 mei 14:30 uur, de hoogste tijd om de koffer maar eens in te pakken. Aangezien ik na het NK meteen op festivalvakantie (Rock Am Ring) ga, kostte dit de nodige tijd. Eenmaal gearriveerd in de trein bleek dat enkele reizigers de stiltecoupé aanzagen voor een schreeuwcoupé. Eén van de hard pratende personen had ook nog eens een schorre stem, zo’n stem die je alleen maar kunt krijgen van veel te veel roken. Dit was ongetwijfeld aanleiding voor de conducteur om de personen eens te wijzen op de regels die gelden in de stiltecoupé.

Om 16:30 uur arriveerde ik, ondanks het intermezzo, keurig op tijd in Hoogeveen en kon de echte voorbereiding beginnen. Nadat de zaal ordelijk was ingedeeld, was het tijd voor het diner: Babi pangang in saté. Tot onze verbazing waren er geen grote borden aanwezig dus hebben we de bami en de babi pangang met behulp van een schoteltje keurig over beide bakjes van de Chinees verdeeld.

Nadat het eten op was, begon ik met het installeren van de elektronische damborden. Het leek voor het eerst in mijn leven foutloos te gaan; alle systemen die zouden moeten draaien, draaiden. Een blik op de website leerde echter dat de partijen niet werden doorgestuurd. Na verschillende herstelpogingen besloot ik om toch maar de helpdesk (Paul van de Veen) te bellen. Zelfs met de hulp van Paul konden we het probleem maar niet vinden, totdat zijn oog na een half uur opeens viel op iets merkwaardigs: het knopje stond de verkeerde kant op! Om dit nader toe te lichten: er zijn twee soorten verbindingen mogelijk. Eentje voor de verbinding met het internet en de andere voor de verbinding met eventuele monitoren in het pand. Aangezien de organisatie niet met monitoren werkt, zou de verbinding hiernaartoe dus uit moeten staan. De partijen moeten uiteraard wel gewoon op internet komen te staan, hetgeen betekent dat deze verbinding aan moet staan. Ik had per ongeluk precies de verkeerde verbinding ingeschakeld. Achteraf had dit ook al meteen, zo’n uur eerder, zichtbaar kunnen zijn voor mij. Maar ja, het belangrijkste is dat de partijen vanaf 29 mei 12:45 uur gewoon live worden weergegeven!

Toegevoegd op: 28-05-2014 22:44 door locatiebeheerder Hoogeveen

29-05-2014

Pupillen Meisjes
Het Knooppunt
Jan Dekkerstraat 1
Hoogeveen

Aanvang: 12:00 uur

Linsey van Leeuwen

Met dank aan:

Gemeente Hoogeveen
Koninklijke Nederlandse Dambond
Kiri Bowling
Heinrig Schnitzelbelevenis
ZZP Weg er mee.nl
AH Offerein
Organisatie:

 
Copyright 2020 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl