HF NK Pupillen Algemeen
HF NK Pupillen Algemeen
HF NK Pupillen Algemeen

Ronde 2

Nog maar 1 koploper over.

Lokale favoriet Kasper Barentsen is de enige speler met de maximale score na 2 ronden. Veel van de andere favorieten bleven op remise steken.

Mike en Luca wisten hun partijen al snel te winnen.

Jan wist al vroeg in zijn partij tegen Daria een schijf te winnen. Daria knokte zich terug in de partij en nam een doorbraakcombinatie. Het eindspel leek kansrijk voor Daria maar Jan wist toch de remisehaven te bereiken.

Oleksandra won eveneens al vroeg in de partij een schijf tegen Roald. Deze voorsprong werd uitgebouwd tot 3 schijven. Door een onnauwkeurigheid wist Roald toch nog terug te komen in de partij en remise te behalen.

Melvin nam in het middenspel niet de juist combinatie. Hierdoor kon Yuri nog ontsnappen in een eindspel dat hij bekwaam remise hield.

Kasper won al vroeg in de partij een schijf. Na een foutje in het middenspel wist hij uiteindelijk in een 4 om 4 eindspel toch nog toe te slaan.

Albert won in het middenspel een schijf door de vele dreigingen die hij in de stand had gevlochten. Hij gaf de schijf terug voor een doorbraak, maar zijn tegenstander wist ook door te breken en de vrede werd hierna getekend.

Casper wist in een klassieke partij een schijf te winnen doordat tegenstandster Tanya-Marie in temponood kwam. Toen ze vervolgens ook nog in een 2 om 3 naar dam liep was het pleit beslecht.

    

Toegevoegd op: 10-03-2018 13:54 door locatiebeheerder Dongen

10-03-2018

Pupillen Algemeen
Aanvang: 10:15 uur

Fernande de Graaf

Organisatie:

Organiserende vereniging(en): - Hoogeveen   - Wageningen   - Dongen  Jeugdcommissie KNDB -   
 
Copyright 2020 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl