NK Junioren meisjes
NK Junioren meisjes
NK Junioren meisjes

Voorwoord van de jeugdcommissie

Elk jaar maakt de jeugdcommissie KNDB een aantal programmaboekjes waar een voorwoord in hoort. Bijna elke keer schrijven we dat het betreffende toernooi een fantastisch toernooi zal gaan worden, en ook deze keer stond deze zin al in het concept. Soms krijg ik commentaar op deze opmerkingen, maar ook dit toernooi gaat gewoon een fantastisch toernooi worden: er is namelijk zoveel talent in de aspirantencategorie!

In deze categorie doen er maar liefst vier erkende Nationale talenten mee, zijn er deelnemers met meerdere internationale en nationale titels en bulkt het van het talent. Deze aspiranten lichting is een erg goede, en we zijn trots op elke deelnemer. Het junioren meisjeskampioenschap baart ons grote zorgen, dat spreekt voor zich. Helaas zijn er maar een beperkt aantal opgaven in deze categorie. De jeugdcommissie zal zich dan ook beraden over wijzigingen in deze opzet waarbij suggesties uiteraard van harte welkom zijn bij ondergetekende.

De organisatie is in de vertrouwde handen van onze Nationaal kampioen clubteams, VBI Huissen. Al menig groot en zwaar toernooi werd door hen georganiseerd, dus we hebben het volste vertrouwen in deze uitstekende organisatie.

Ik hoop dat alle deelnemers een spannende, sportieve en gezellige week te gemoed gaan en wil namens de jeugdcommissie KNDB iedereen heel veel succes toe wensen.

Cees de Leeuw
Jeugdcommissie KNDBToegevoegd op: 05-06-2013 22:49 door DV VBI Huissen

10-07-2013

Junioren Meisjes
Het Koelhuis
Koelhuisstraat 1
Huissen

Aanvang: 11:00 uur

Snelmenu

>> 13-07-13 sluiting

Tessa Aleven

Met dank aan:

ONS Accountants en Belastingadviseurs
VBI
Jansen Totaal Wonen
Organisatie:

 
Copyright 2021 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl