NK Junioren meisjes
NK Junioren meisjes
NK Junioren meisjes

NK junioren meisjes van start

Het ONS dubbel NK jeugd was maandag in het Huissense Koelhuis al begonnen met het NK aspiranten algemeen. Woensdag volgde de start van NK junioren meisjes.

Het teleurstellende geringe aantal van vijf deelnemers was geen belemmering voor een korte openingsceremonie. Joop Hendriksen, voorzitter van de organiserende Damvereniging VBI, verrichtte de aftrap met een woord van welkom aan de aanwezige spelers.

KNDB talentcoach Rik Keurentjes stak de spelers een hart onder de riem in een stimulerende toespraak. Hij constateerde dat de eerste twee dagen van het NK aspiranten het toonbeeld waren geweest van vechtlust met goede en spannende partijen. Een resultaat van twee op de drie winstpartijen geeft een stimulans voor het vervolg en Rik hoopte hetzelfde te zien bij de meisjes junioren.

Arbiter Johan Haijtink trad als kersverse ex-voorzitter van de KNDB nog eenmaal namens de bond op. Hij memoreerde de inspanning die de KNDB gedurende de laatste 15 jaar heeft verricht om het meisjesdammen  te stimuleren. Dit heeft nog niet geleid tot een grote deelname aan dit en andere evenementen . Des te meer waardering dus voor degenen die wel hadden ingeschreven en hij wenste de meisjes veel succes en plezier in de komende dagen.

Rik Keurentjes verrichtte de openingszet aan het bord van jongste deelneemster Tessa Aleven en vervolgens  konden de wedstrijden beginnen.Toegevoegd op: 10-07-2013 14:28 door DV VBI Huissen

10-07-2013

Junioren Meisjes
Het Koelhuis
Koelhuisstraat 1
Huissen

Aanvang: 11:00 uur

Snelmenu

>> 13-07-13 sluiting

Lisa Aleven

Met dank aan:

ONS Accountants en Belastingadviseurs
VBI
Jansen Totaal Wonen
Organisatie:

 
Copyright 2021 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl