Stand van zaken 11-02-2014
Meerdere locaties per toernooi is mogelijk gemaakt. Iedere locatie krijgt een eigen login, voor eigen, unieke pagina's. Alles wordt op de toernooisite getoond, onder de locatie. Nieuws wordt van alle locaties door elkaar heen getoond, op volgorde van datum / tijd.

Jullie kunnen de logo´s bij de sponsoren uploaden, extra foto´s bij de paginas
plaatsen, extra informatie op de paginas onder andere paginas hangen en zo de site dus verder aankleden.
*** Let op! *** Home is bedoeld als home dus niet alle informatie daarop plaatsen. Dat wordt onoverzichtelijk!

NB!! Als je aan het werk gaat, een gouden tip... Zorg dat je alle tekst etc. eerst als platte tekst in een programma als kladblok of wordpad maakt. Het CMS werkt met sessies, die verlopen als je er te lang over doet. Het kan dan zo maar zijn dat je anders zeer doordachte tekst kwijt bent. Die sessie is uit veiligheidsoverwegingen.

CMS = WYSIWYG (What you see is what you get)
Dat betekent dat er een opmaak mogelijkheid in zit.
Nu is het natuurlijk heel verleidelijk om alles in Word op te maken en dan CTRL+C / CTRL+V in het CMS te plaatsen. Dan wordt de opmaak van Word meegenomen. Maar ook lettertype, kleurtjes, etc. Dat is niet aan te bevelen. Liever even kopieren / plakken in kladblok en pas dan plakken in het CMS waarna de opmaak kan worden gedaan.
Als dit in de praktijk niet blijkt te werken, omdat er toch vanuit Word wordt geplakt, dan moeten we het systeem afdwingen bijv. met een ´code sweeper´ o.i.d.

Voor vragen of onduidelijkheden: info@eye-t.nl