Tweede ronde en aardappelen met rooksmaak

De tweede ronde begon dus laat op de dag. Maar de strijdvaardigheid werd niet minder. Ondanks dat de eerste wedstrijd van deze ronde wel redelijk snel klaar was, is het toch een lange dag geworden.

Het eten werd in etappes gedaan, niet iedereen kon het opbrengen om tot half negen te wachten, en begrijpelijk! De chef kwam zo zijn eigen problemen tegen. De supermooi uitgeruste keuken bleek geen bak- of  braadpannen te hebben, en aardappels bak je nou eenmaal niet in een soeppan. De organisatie is thuis maar een stuk of wat pannen gaan halen en de eerste garing werd in de magnetron gedaan. Ook deze had wat opstart problemen, na een paar minuten begon het verdacht aangebrand te ruiken. Na twee pogingen om het zwarte goedje te verwijderen wat blijkbaar van een vorig gebruiker is blijven hangen, kwamen de aardappels er stomend uit. Samen met een stukje vlees/vega en een salade een heerlijke maaltijd. En als toetje? Taart! Eva, de organisator, is jarig vandaag! Gefeliciteerd Eva! 


In de tussentijd is het sneldamtoernooi begonnen. En stuk of wat dammers van her en der hebben zich verzameld voor wat partijtjes en gezelligheid. De pauzes lijken langer te duren dan de wedstrijden, maar daar is niks mis mee. Zij gaan nog even door. Wij nemen de dammers mee naar de bungalows op de camping. Tijd om naar bed te gaan. 

Door Anne-Wil

Toegevoegd op: 10-07-2017 21:43 door Damclub Eye-T Webdesign / OG

10-07-2017

Aspiranten Algemeen
MFA de Heerd / Dorpshuis
Griftstraat 8
8181 VZ HEERDE

Aanvang: 10:00 uur

Simon Harmsma

Met dank aan:

KNDB
Dorpshuis Heerde
Jan Nienhuis Stichting
Rabofonds
Slagerij van Guilik
Eye-T Webdesign
Organisatie:

 
Copyright 2023 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl