Weerwolven

Het ontbijt begint een routine te krijgen. Het eten op zich is ook niet het probleem, het is meer het inzicht dat ze niet tegelijk onder de douche kunnen die mist.

De tips om misschien wat vroeger op te staan laten we rustig inweken. Misschien dat we aan het einde van de week wel op tijd klaar staan als om half negen onze lift naar de speellocatie er is. Gelukkig is Niek erg geduldig en hebben we nog niemand achter hoeven te laten. 

Vandaag een dubbele ronde, natuurlijk erg zwaar, maar 's ochtends wordt al uitgerekend hoe laat ze weer kunnen gaan weerwolven. Blijkbaar hebben ze nog genoeg energie, maar de vraag komt op wat ze nou eigenlijk leuker vinden, het dammen of elkaar voor heks, cupido of weerwolf uit kunnen maken. Complotten worden weer besproken en het wantrouwen en argwaan van gisteravond zet zich vandaag gewoon door. Om acht uur is de laatste ronde afgelopen en snel wordt de pasta met rode of groene saus of, in Wouters geval, alleen met kaas naar binnen gewerkt. Maar natuurlijk moet er groente gegeten worden om te voorkomen dat je de afwas moet doen. Volgens omstanders had de komkommer een lengte van 25 centimeter en is hij volledig in de maag van Wouter verdwenen.  

Een yoghurtje kan er nog net van af, maar dan verzamelt iedereen zich om de grote rechthoekige tafel. De kleinste met de grootste mond neemt de leiding en dag en nacht wisselen elkaar al snel af, koppeltjes worden gevormd en vele moorden worden gepleegd. Met veel moeite wordt na een uurtje weer afscheid genomen van Wakkerdam om weer terug te moeten keren naar de camping. 

Ondertussen is Tamar gearriveerd! Morgen start het NK junioren meiden. Helaas heeft Luna zich afgemeld waardoor de opening morgenochtend is in plaats van deze middag. De aspiranten beginnen hierdoor een half uurtje later. Een kortdurende teleurstelling ontstaat als ze begrijpen dat ze alsnog om negen uur aanwezig moeten zijn. Gelukkig zijn ze snel afgeleid door programma's over onverwachte zwangerschappen op TLC, hun telefoon of rennen over het campingveldje tussen de ene en de andere bungalow. Wat voor maan hebben we vannacht?

Door Anne-Wil

Toegevoegd op: 12-07-2017 22:56 door Damclub Eye-T Webdesign / OG

10-07-2017

Aspiranten Algemeen
MFA de Heerd / Dorpshuis
Griftstraat 8
8181 VZ HEERDE

Aanvang: 10:00 uur

Wouter Sosef

Met dank aan:

KNDB
Dorpshuis Heerde
Jan Nienhuis Stichting
Rabofonds
Slagerij van Guilik
Eye-T Webdesign
Organisatie:

 
Copyright 2023 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl