Dag vier met krukken, bowlen en barbecue

Met de vier meiden erbij is de zaal eindelijk vol, helaas loopt er eentje op (rode) krukken.

Suzanne heeft haar voet gekneusd en draagt verband en een slipper. Toch een geluk dat dammen een zittende sport is en ze gewoon mee kan doen. Mogelijk dat de meisjes ook nog wat frisser zijn, of al wat ouder, maar ze nemen rustig tijd voor hun partijen. De jongens hebben vandaag een redelijke snelle dag. Zou het komen door de Dextro energy die de vorige avond vlak voor het slapen werd genomen 'omdat ik zo duf was'? 


Het middagprogramma bestaat uit bowlen bij dezelfde camping waar de meesten overnachten. Op die manier kan het krukkenmeisje in de buurt blijven en hoeven we ons geen zorgen te maken om de kans op de regen. Uit de live beelden blijkt dat de discolampen aan stonden. Ook blijkt dat er heuse bowltalenten tussen zaten, mocht het dammen niks meer worden, is een switch zeker nog te overwegen.

Bij terugkomst staat de barbecue klaar en heeft de regen zich stil gehouden. Glutenvrij, vegetarisch, geen noten, pinda's of varkensvlees, opnieuw werd rekening gehouden met alle allergieŽn en dieetwensen. Alsnog bleef de helft van het eten over, ondanks dat een deel van de spelers in een groeispurt zitten, eten ze niet zoveel. Mocht iemand nog trek hebben, ik geloof dat er zaterdag nog ergens een barbecue gehouden wordt. 

Na het eten nog even snel voetballen, weerwolven, een ijsje en een lift naar de camping. Nog maar twee dagen te gaan! 

Toegevoegd op: 13-07-2017 21:32 door Damclub Eye-T Webdesign / OG

10-07-2017

Aspiranten Algemeen
MFA de Heerd / Dorpshuis
Griftstraat 8
8181 VZ HEERDE

Aanvang: 10:00 uur

Simon Harmsma

Met dank aan:

KNDB
Dorpshuis Heerde
Jan Nienhuis Stichting
Rabofonds
Slagerij van Guilik
Eye-T Webdesign
Organisatie:

 
Copyright 2023 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl