Rustdag in Vitebsk

De rustdag van team KNDB is weer ten einde.

De wekker stond weer vroeg vanochtend want ons eerste ontbijt stond voor de deur. 7.30 Paraat was de opdracht. Na de nodige opfrissingen was iedereen, bijna iedereen (Darja en Suzanne waren te laat), op tijd in de ontbijtzaal. Het ontbijt bestond uit witte zoute rijst en een boterham met kaas. Daarnaast ontbrak de koude thee ook niet, of was het toch perensap?! Desalniettemin viel het ontbijt bij het gros van de mensen goed in de smaak en konden we ons opmaken voor het resterende deel van de dag.  


Veel mensen van team KNDB zijn erop uit gegaan. Zo werd de supermarkt door verschillende mensen bezocht. Ook een uitstapje naar de plaatselijk dierentuin kon niet missen (zie facebookpagina Akosh). Sommige leden van het team zijn wezen voetballen. Kortom: het was een ontspannen rustdag.  

Het avondeten is telkens weer een verrassing. Dit keer werd er salade, aardappelpuree en vis voorgeschoteld. Waar de toetjes blijven is nog steeds een groot raadsel! 's Avonds werd er nog volop gebruik gemaakt van de laatste gelegenheid om uit te rusten in de vorm van een potje weerwouterwolffen (zie foto). Morgen 15.00 ronde 1! Welterusten :)
   

Toegevoegd op: 31-07-2017 21:51 door Team KNDB

01-08-2017

AL Algemeen
Wit Rusland

Vitebsk

Aanvang: 10:00 uur

Darja Koullen

Met dank aan:

Twijg IT
Organisatie:

 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl