Eerste dubbele ronde voor team KNDB

Vandaag stond er een dubbele ronde op het programma. Weer even wennen dus voor team KNDB.

De ochtend begon vandaag om 07:30. Nadat iedereen zijn bordje goed leeggegeten had (dus niet, want havermoutpap stond op het menu) konden de spelers en ouders om 8:15 weer naar de monoloog van Alex luisteren. Vóórdat Alex de welbekende leus over zetcontrole kon afmaken zei Wouter Sosef: “Zetcontrole, zetcontrole, zetcontrole!” Daarbij hoeft niet vermeld te worden dat Sosef in dezelfde ronde slachtoffer werd van een openingscombinatie (Woutertje Woutertje toch…).

Tussen de rondes was er weinig tijd voor verfrissing en bleven de spelers die het langst bezig waren zelfs op locatie, omdat een 15-minuut-durende trektocht het dan niet waard was. Er was evengoed wel tijd voor deze spelers om naar de supermarkt te gaan die zich op 500 meter afstand bevond, om zo toch de broodnodige voeding binnen te krijgen.

De tweede ronde was een uitputtingsslag. Het eerste Nederlandse duel vond in deze ronde plaats tussen Nick Waterink en Jitse Slump. In een spannende partij met aan weerszijden een aanvallende opstelling trok Jitse aan het langste eind door een venijnige combinatie. Verder hebben veel Nederlandse spelers laten zien heel goed een dubbele ronde te kunnen spelen. Er werd dan ook in de middagronde beduidend beter gepresteerd dan in de ochtendronde: een groot compliment voor de spelers!

Morgenochtend 9.00 uur (08.00 uur Nederlandse tijd) staat alweer de vijfde ronde op het programma. Dit is de enige ronde van die dag. Vandaag heeft team KNDB middelmatig gepresteerd. In de ronde drie bracht een -4 score en ronde vier een +3 score. Team KNDB heeft dus zeker veerkracht getoond!

   

Toegevoegd op: 03-08-2017 22:21 door Team KNDB

01-08-2017

AL Algemeen
Wit Rusland

Vitebsk

Aanvang: 10:00 uur

Suzanne Staal

Met dank aan:

Twijg IT
Organisatie:

 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl