Jitse Slump pakt de dubbel

Vandaag stond het EjK Rapid op het programma. Het toernooi duurde negen rondes en elke ronde had een speeltempo van vijftien minuten plus vijf seconden per zet. Een lange dag dus!

Ronde één van het Rapid ving aan om 9.00 uur. Team KNDB moest dus wederom vroeg het bed uit. Nog nagenietend van gisteren begonnen de spelers aan dit tweede toernooi. Voor de middag werden er vijf rondes gespeeld en na een pauze van ongeveer anderhalf uur werd het toernooi hervat met nog eens vier rondes. In bijna alle categorieën werd het weer ontzettend spannend en de laatste ronde zou dan ook uitwijzen wie zich mocht kronen tot kampioen.

Het resultaat bij Team KNDB viel, na de drie medailles van gisteren, misschien wat tegen. Gelukkig hebben we Jitse in huis die de eer hoog houdt en door zijn prestatie horen we morgen toch nog het Wilhelmus klinken.

Morgen staat het Blitz toernooi op het programma en in de middag is de prijsuitreiking van zowel het Rapid als het Blitz. Voor de uitslagen van het Rapid zie: http://chessarbiter.com/turnieje_warcaby.php

Morgen zullen de uitslagen van het Blitz ook op deze pagina verschijnen.

Voor meer foto's en verslagen zie de Facebook van de spelers!

- Emre: https://www.facebook.com/emrehageman/

- Akosh: https://www.facebook.com/akoshdamt/ 

- Yneke: https://www.facebook.com/ynekesdammen/

- Michelle: https://www.facebook.com/MichelleDamt/

Toegevoegd op: 08-08-2017 22:02 door Team KNDB

01-08-2017

AL Algemeen
Wit Rusland

Vitebsk

Aanvang: 10:00 uur

Berke Yigitturk

Met dank aan:

Twijg IT
Organisatie:

 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl