Team KNDB weer veilig op Hollandse bodem

Na een voorspoedige terugreis is Team KNDB weer in Nederland. Op Schiphol stonden veel familie en vrienden klaar om ons welkom te heten.

Het tijdstip van vertrek was 02.00 uur Wit-Russische tijd. Weinig leden van Team KNDB vonden het de moeite om voor die tijd nog even een powernapje te doen, dus werd er tot die tijd nog volop geweerwolfd. Rond 01.45 stond iedereen klaar om te vertrekken en namen we onze zitplaatsen in in de bus. Niet veel later vertrokken we richting het vliegveld van Minsk.

De busreis verliep soepel. Volgens mij heeft bijna iedereen de hele rit geslapen en zo vloog de tijd (letterlijk) voorbij. Iets voor zessen arriveerden we op het Wit-Russische vliegveld. Zonder al te veel problemen konden we door de douane en niet veel later zaten we te wachten bij de gate. Veel mensen hadden nog niet ontbeten en waar bestaat een goed ontbijt op het vliegveld uit? Precies, de Burger King. Na een driedubbele Whopper KingDeal is het voor mij onmogelijk om vandaag nog honger te krijgen. Als ik nu terugdenk aan dit heerlijke ochtendmaal rond 7.30 uur komt alles er bijna weer uitzetten, maar op zo’n lange gekke reisdag hoort dat er allemaal bij.

De vlucht met het vliegtuig verliep ook heel erg soepel. Er waren veel spelers en ouders aan het knikkebollen en de tijd vloog voorbij. Om 11.13 uur Nederlandse tijd waren we weer op de vertrouwde Hollandse bodem. Nadat we de bagage hadden opgehaald konden we dan eindelijk naar de familie en vrienden toe die ons met spandoeken en al stonden op te wachten. Na veel felicitaties, knuffels en zoenen wilde Technisch Directeur Johan Krajenbrink ook nog wat woorden tot ons richten. Zo feliciteerde hij de medaillewinnaars hartelijk en kreeg heel Team KNDB verschillende mooie complimenten. Na deze mooie woorden werd er afscheid genomen van elkaar en kon iedereen weer huiswaarts keren.

Het Europees Kampioenschap jeugd 2017 was een groot succes en dat kan men alleen al zien aan het prachtige aantal medailles. Zo heeft Team KNDB in het totaal zes prijzen in de wacht gesleept:

- Jitse Slump 1e prijs Junioren (regulier)
- Wouter Wolff 2e prijs Junioren (regulier)
- Machiel Weistra 1e prijs Aspiranten (regulier)

- Jitse Slump 1e prijs Junioren (rapid)

- Nick Waterink 2e prijs Junioren (blitz)

- Team KNDB 3e prijs landenklassement (regulier)

Verder grote complimenten voor alle spelers, de ouders, de coaches en alles geļnteresseerden die alles gevolgd hebben vanuit Nederland. Het was geweldig!

De laatste hartelijke groeten vanaf Schiphol! En voor iedereen die op vakantie gaat: veel plezier! 😊

    

Toegevoegd op: 10-08-2017 14:29 door Team KNDB

01-08-2017

AL Algemeen
Wit Rusland

Vitebsk

Aanvang: 10:00 uur

Nick Waterink

Met dank aan:

Twijg IT
Organisatie:

 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl