Matheo Boxum Nederlands kampioen, Alexei Ovsyanko tweede en Yuri Derks derde.

Vrijdag, de een na laatste ronde werd er nog harder gestreden dan de voorgaande dagen. De nummers 3 tot en met 8 schoven allemaal een plaatsje op. In de middag was er een sneldamtoernooi waarbij naast het merendeel van de de jeugdspelers ook ]volwassenen meededen; leuk om te zien. Bij dit sneldamtoernooi van acht rondes waren leuke prijzen te winnen. 

Arie Stoorvogel (DC VELO) werd van de volwassenen eerste en won een Mitra bon. Tweede werd Gilles van Winkel (MDV), hij ging met een fles wijn naar huis. Alex Kruyshoop (DC Den Haag( werd derde en ging ook met een lekker flesje wijn naar huis. Bij de jeugd werd Matheo Boxum eerste (exact gelijk met Arie Stoorvogel) en won een Bol.com-bon van 20,-. Tweede werd Alexei Ovsyanko die bluetooth-oortjes won. Derde werd Yuri Derks die ging met een popcornmaker naar huis. Een geslaagde dag.

Zaterdag was de laatste ronde. Anthony Maidman tegen Yuri Derks een spannende partij maar toch wist Yuri de overwinning te pakken. Waardoor Anthony van het podium werd gestoten.

Ruben Kant tegen Yulia Bintsarovska een partij waarbij het echt billenknijpen was Ruben wist er een remise uit te slepen waardoor Yulia haar podiumplaats moest afstaan aan Yuri Derks.

Wat was het een leuk en gezellig toernooi om te organiseren met hulp van Dick van IJzendoorn, Alex Kruyshoop, Monique Scholtes, Myra van Koppen, Heja Bos, Hans de Knikker, Nel Lindhout, Gerda van der Meijden en Joke van der Meijden.

Ook zonder alle sponsors was het toernooi niet mogelijk. Graag maken we een volgende keer nogmaals gebruik van deze bedrijven.

Bij dezen ook een bedankje naar alle ouders en verzorgers toe voor de complimenten die we hebben gekregen.

Tot een volgende keer!

Toegevoegd op: 25-07-2021 11:32 door Monsterse Damvereniging

19-07-2021

Pupillen Algemeen
RKBS De Zeester
Kloosterlaan 4
2681 LB Monster

Aanvang: 10:00 uur

Justin Koopman

Met dank aan:

Organisatie:

Organiserende vereniging(en): Webmaster Jeugddammen -   Monsterse Damvereniging - Monster  
 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl