Matheo Boxum gaat onverslagen aan kop

Een dag met twee rondes. De eerste ronde begon om 9.30. Ze waren er weer helemaal klaar voor, ze zaten ruim op tijd achter het bord. De laatste partij was net voor 14.00 klaar Zowel Yulia Bintsarovska als Marjory Feyt konden de winst niet vinden. Eigenlijk was de welverdiende pauze van een half uur te kort.

We hebben de deelnemers goed in de watten gelegd met tosti’s en overvloed aan drinken, met in de pauze fruit. Heerlijke kersen die we van Ad van de Voort, jeugdcoördinator van DC Naaldwijk hebben gekregen. 

Om 14.30 begon de derde ronde waar Matheo Boxum tegen Marjory Feyt na 32 zetten en twee uur en drie kwartier spelen de overwinning pakte. Marjory kwam naar buiten en vertelde dat ze echt slecht had gespeeld. Ze was er "even klaar mee voor vandaag". Verder hebben de andere deelnemers ook goed gestreden; vier remise partijen waardoor Matheo Boxum op kop komt te staan, maar het toernooi is pas begonnen, er kan nog van alles gebeuren. Woensdag de vierde ronde en daarna heerlijk even uitwaaien op het strand en bij Dutch Surf Academy twee uur surfles krijgen van Erik Ringelberg die in 2019 derde werd op het NK surfen en werkzaam geweest is als coach van het Nederlands junioren-surfteam en zijn compagnon Kasper Hamminga die onlangs voor de vijfde keer Nederlands kampioen golfsurfen is geworden. Daarna met de hele groep eten bij restaurant Zout op vakantie park Vlugtenburg. De foto's zullen spoedig volgen.

Toegevoegd op: 06-07-2022 06:20 door Monsterse Damvereniging

04-07-2022

Aspiranten Algemeen


‘s-Gravenzande

Aanvang: 10:00 uur

Fleur Kruysmulder

Organisatie:

Organiserende vereniging(en): Webmaster Jeugddammen -   Monsterse Damvereniging - Monster  
 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl