Sytze Spijker naast Matheo Boxum

Na inspanning ontspanning

Wat een dag vandaag spanning en plezier. Sytze Spijker tegen Alex Poliakov, Alex heeft goed gestreden maar was helaas niet opgewassen tegen Sytze. Nick Bolks tegen Roland Kreeft was een spannende partij waarin het gelijk op ging, Helaas voor Nick wist Roland de winst te pakken. De partij van Fleur Kruysmulder tegen Marjory Feyt gaf veel spanning op het bord. Met maar weinig tijd op de klok waren ze echt aan elkaar gewaagd maar beiden wisten er geen winst uit te halen. DaniŽl Boxum tegen Melvin Koullen was een gelijke strijd alleen had DaniŽl uiteindelijk een doorbraak waar Melvin niets meer tegen kon doen. De laatste partij van vandaag was Yulia Bintsarovska tegen Matheo Boxum waarbij het gelijk opging en uiteindelijk met remise eindigde. Door deze remise komt Sytze naast Matheo op de eerste plaats te staan. 

Daarna was er tijd voor ontspanning. De fotoís en filmpje zeggen genoeg over het plezier dat ze hebben beleefd. De dag werd afgesloten bij bij eetcafť Zout. 

Er werd gedacht dat ze helemaal op zouden zijn na twee uur surfles en in zee dobberen maar toen moesten ze toch nog even voetballen. Hopelijk kunnen ze morgen wel wakker blijven tijdens de vijfde en zesde ronde. En ook op vrijdag volgen twee rondes.

Toegevoegd op: 06-07-2022 22:08 door Monsterse Damvereniging

04-07-2022

Aspiranten Algemeen


Ďs-Gravenzande

Aanvang: 10:00 uur

Fleur Kruysmulder

Organisatie:

Organiserende vereniging(en): Webmaster Jeugddammen -   Monsterse Damvereniging - Monster  
 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl