Zieke Sytze Spijker aspirantenkampioen

Wat was het spannend tot het einde. Even waren we bang dat een van de drie koplopes, r Sytze Spijker moest afhaken wegens misselijkheid, maar een mok thee deed wonderen en ging het uit eindelijk weer wat beter. 

Ze waren allemaal op winst uit maar alleen Fleur Kruysmulder wist haar toernooi met winst te beŽindigen. Voor het o=podium een barrage dus. Sytze Spijker begon met een overwinning tegen Roland Kreeft. Gelijk daar achteraan was het aan  Matheo Boxum om Sytze Spijker te trachten te verslaan, maar ook deze partij wist Sytze te winnen, een zeer knappe prestatie zeker omdat hij in de ochtend zo misselijk was. Daarna mochten Matheo en Roland strijden om het zilver. Deze partij wist Matheo te winnen waardoor Roland op de derde plaats eindigde. Omdat Matheo nog pupil is, was er nog een barrage voor een WK-plaats nodig, tussen Melvin Koullen en DaniŽl Boxum. De eerste partij was zeer spannend en eindigde in remise. maar de tweede partij wist DaniŽl op zijn naam te zetten. 

We kijken met veel plezier terug naar dit toernooi en willen iedereen bedanken. En niet te vergeten de sponsoren die er voor hebben gezorgd dat we dit toernooi zo hebben kunnen houden.

Vakantiepark Vlugtenburg, TipTop Reclame, Tegelzettersbedrijf van Straalen, Huub Vollebrecht voor getimmerd Maatwerk, FR Holland AGRO Klimaat, Technical Partners, Leen van Velden en Loodgietersbedrijf E. van der Meer.

 

Toegevoegd op: 09-07-2022 22:42 door Monsterse Damvereniging

04-07-2022

Aspiranten Algemeen


Ďs-Gravenzande

Aanvang: 10:00 uur

Matheo Boxum

Organisatie:

Organiserende vereniging(en): Webmaster Jeugddammen -   Monsterse Damvereniging - Monster  
 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl