Halve finales van start

Op zaterdag 23 maart zijn de eerste halve finales van start gegaan. Gastheren zijn Hoogeveen, Hoornaar en Wageningen. Op zaterdag 30 maart volgt de tweede dag.

In Hoogeveen speelden pupillen en junioren. Bij de pupillen gaat Fienne Martens aan de leiding met een 100% score. Sven Schakel en Josef Zhang volgen op 2 punten. Maar er is nog volop kans voor iedereen, want de eerst 8 spelers plaatsen zich voor het NK.

Bij de junioren in Hoogeveen waren er een paar grote verrassingen. De grootste verrassing was de winst van Siebe Kortleven op Matheo Boxum. Matheo speelde vol op de winst, in een stand waar het eigenlijk niet meer kon. In een verloren stand ging hij uiteindelijk door de klok. Siebe bleef verrassen en staat nu op een mooie tweede plaats, want inmiddels werd hij weer voorbij gestreefd door Matheo. Omdat er ook hier vier spelers doorgaan naar de finale, is er nog niets beslist.

In Hoornaar is het uiteraard ook spannend. Thomas van Vugt staat een puntje los en ook Rafael Koers heeft een puntje meer dan zijn achtervolger(s). Ook daar zal de tweede dag nog flink gestreden worden.

In Wagening houdt Alex Poliakov behoorlijk huis. Hij staat met een 100% score al met 1 been in de finale. Ook Emre Hageman en Alexei Ovsyanko staan er goed voor.

30 maart volgt de spannende tweede dag.

Toegevoegd op: 24-03-2024 16:34 door admin
Aanvang: uur

Organisatie:

 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl