NK Aspiranten
NK Aspiranten

Simultaan Martijn van IJzendoorn

Op vrijdag 14 juli zal regerende Nederlands Kampioen, de pas 20-jarige Martijn van IJzendoorn, naar Heerde komen om een tweetal simultaans te geven.

Martijn van IJzendoorn is de nieuwe ster van een aanstormende generatie topdammers. De 20-jarige senior werd vorig jaar derde op het EK voor senioren, met evenveel wedstrijdpunten als Roel Boomstra en dit jaar wist hij de Nationale titel te winnen.

Ook behaalde hij de grootmeestertitel. Martijn werd bij de jeugd al zeven keer wereldkampioen, elf keer Europees kampioen en zo vaak Nederlands kampioen dat hij zelf de tel kwijt is. 

Zijn favoriete dammer is de Russische topspeler Alexander Schwarzman. Martijn damt bij Damlust in Gouda.

In de aanloop naar het NK in april dit jaar liep Martijn stage bij niemand minder dan de 10-voudige Wereldkampioen: Alexei Chichov. Dat hem dat geen windeieren legde bleek al snel toen hij tijdens het NK partij na partij wist te winnen.

Martijn behoort, net als wereldkampioen Roel Boomstra en de vice-wereldkampioen Jan Groenendijk tot een nieuwe lichting talentvolle jeugddammers, die met veel vechtlust op het bord geschiedenis schrijven en het dammen nieuw elan brengen.

Voor de simultaan is het wenselijk vooraf aan te melden, opdat we een goede verdeling kunnen maken tussen school-, huis- en clubdammers.

Aanmelden kan via: eva@houtjes.comToegevoegd op: 08-06-2017 19:44 door Damclub Eye-T Webdesign / OG

10-07-2017

Aspiranten Algemeen
MFA de Heerd / Dorpshuis
Griftstraat 8
8181 VZ HEERDE

Aanvang: 10:00 uur

Berke Yigitturk

Met dank aan:

KNDB
Dorpshuis Heerde
Jan Nienhuis Stichting
Rabofonds
Slagerij van Guilik
Eye-T Webdesign
Organisatie:

 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl