NK Asp/Jun Meisjes (Fysiek)
NK Asp/Jun Meisjes (Fysiek)
NK Asp/Jun Meisjes (Fysiek)

Nicole de Vries kampioen

De eerste kampioen is bekend. Nicole de Vries kan na haar overwinning op Myrthe Kraaijeveld niet meer worden ingehaald en is daarmee zeker van de titel bij de junioren meisjes. Het is haar derde NK overwinning. Eerder werd ze al kampioen bij de pupillen (2016) en bij de aspiranten (2019).

Waar de eerste twee overwinningen van Nicole dit toernooi zeer overtuigend tot stand kwamen, was het gisteren een stuk spannender. Myrthe had roet in het eten kunnen gooien met een winnende combinatie. Toen die werd gemist stevende Nicole op haar derde overwinning op rij af. 

De strijd om de tweede plaats bij de junioren is nog in volle gang. Myrthe en Marie Gabbert treffen elkaar vandaag in een rechtstreeks duel.

Bij de aspiranten gaat Lisa Scholtens met zeven punten aan kop. Ze wordt op de hielen gezeten door Luise Gabbert en Fleur Kruysmulder, die gisteren een interessant gevecht uitvochten met wisselende kansen. 

In een gesloten positie die veel van het rekenvermogen van beide speelsters vroeg was het voordeel lange tijd in handen van Luise. Ze koos echter niet voor de juiste voortzetting waarna de stand volledig omsloeg. Fleur dacht de stand mooi af te maken met een afgedwongen damvangst. Luise kon echter ook anders slaan, met remise tot gevolg. Tanya-Marie Cnossen staat met vijf punten op de vierde plaats.Toegevoegd op: 23-07-2021 11:51 door DV VBI Huissen

19-07-2021

Aspiranten Meisjes


Huissen

Aanvang: 10:00 uur

Lisa Scholtens

Met dank aan:

VBI
Damvereniging VBI
Organisatie:

Organiserende vereniging(en): Webmaster Jeugddammen -   DV VBI Huissen - Huissen  
 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl