EK Jeugd Turkije
EK Jeugd Turkije
EK Jeugd Turkije

Geslaagde voorbereidende bijeenkomst

Afgelopen woensdag 13 juli werd de voorbereidende bijeenkomst van TeamNL KNDB – jong oranje gehouden. De bijeenkomst vond plaats op Sportcentrum Papendal in Arnhem.

Anders dan anders was het hele team uitgenodigd voor de voorbereidende bijeenkomst. Normaal is deze bijeenkomst voor de nieuwelingen van het team, maar dit keer kon iedereen met elkaar kennis maken. De opkomst was met elf van de zestien spelers goed. Naast de spelers waren ook sommige meereizende ouders aanwezig. Uiteraard waren alle coaches aanwezig om kennis te maken met het team. Dit jaar zijn de meereizende coaches: Ester van Muijen (teamchef), Alex Mathijsen (teamchef), Heike Verheul en Rik Keurentjes (hoofdcoach TeamNL).

De dag begon met een presentatie van coach Ester van Muijen. In de presentatie werden bij allerlei belangrijke zaken stilgestaan, zoals: heel lang wachten tijdens de reisdag en ‘energiehuishouding’. Daarnaast waren de Nederlanders op de foto’s van andere toernooien goed zichtbaar aan de rondslingerende bananen en mandarijnen.

Na de presentatie ging iedereen uiteen in groepjes. Zo werden de jonge spelers en meer ervaren spelers gescheiden. De ouders gingen met Ester en Alex om tafel. De jonge spelers kregen ‘tips en trucs’ uitgelegd door coach Heike. Daarnaast werd zetjes opgelost. De meer ervaren spelers kregen een presentatie van Rik. Daarbij werden interessante stellingen behandeld en werd een mediatraining gegeven. Tijdens deze presentatie zijn alle aanwezige spelers professioneel op de foto gezet door Geb Kos.

Op het einde van de dag werden nog toernooidoelen besproken en werd er gesneldamd in ‘quatre-mains’-vorm. Dit leverde leuke taferelen op.

Iedereen, zowel coaches, spelers en ouders, kijken terug op een geslaagde dag. De stemming in TeamNL KNDB – jong oranje is goed. Het team kijkt uit naar het Europees Kampioenschap Jeugd in Turkije.

    

Toegevoegd op: 18-07-2022 20:29 door Team KNDB

01-08-2022

AL Algemeen
Suhan Cappadocia Hotel&Spa

Cappadocia

Aanvang: 09:00 uur

Simon Harmsma

Organisatie:

 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl