EK Jeugd Turkije
EK Jeugd Turkije
EK Jeugd Turkije

Acclimatisatie-dag

Gisteren stond een rustdag op het programma. Iedereen had de mogelijkheid om bij te komen van de lange reisdag. Verder werd nog wat cultuur gesnoven. Vandaag staan de openingsceremonie en de eerste ronde op het programma.

Gisteren konden de leden van ‘TeamNL KNDB – jong oranje’ genieten van een vrije dag. Deze dag werd niet alleen maar ingevuld met zwemmen, zonnen en dammen. Het team heeft namelijk een bezoek gebracht aan de prachtige grotten en spelonken in Nevsehir. Op ongeveer 20 kilometer van Nevsehir bevindt zich namelijk de ‘Kaymakli ondergrondse stad’. Deze stad werd ongeveer 800 jaar voor Christus gebouwd. Uiteraard konden Fleur, Alexei en -rara wie is de dammer met het zwarte petje?- het niet laten toch nog even een ondergrondse openingsvariant te analyseren.

 

Na deze prachtige grotten bekeken te hebben, was het weer tijd om terug te gaan naar het hotel. De laatste spelers hebben hun toernooidoelen nog besproken met hun coaches. Zodoende is iedereen voorbereid voor vandaag.

Vandaag gaat namelijk het Europees Kampioenschap Jeugddammen 2022 beginnen. Voorafgaand aan de start van het toernooi is de openingsceremonie. Deze is vandaag om 10.00 uur (Nederlandse tijd). Tijdens de openingsceremonie worden de landen gepresenteerd. Uiteraard zal de Nederlandse delegatie in het prachtige oranje verschijnen. Vanmiddag, 14.00 uur (Nederlandse tijd) is de openingsronde. Voor het complete speelschema (lokale tijd, in Turkije is het een uur later dan in Nederland) zie de toernooiwebsite.

    

Toegevoegd op: 01-08-2022 09:21 door Team KNDB

01-08-2022

AL Algemeen
Suhan Cappadocia Hotel&Spa

Cappadocia

Aanvang: 09:00 uur

Alex Poliakov

Organisatie:

 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl