HF NK Aspiranten
HF NK Aspiranten
HF NK Aspiranten

Belangrijke 6e ronde voor Tom Knapen

Ronde 6 is een belangrijke ronde voor Tom Knapen. Hij staat momenteel 2e met 7 punten, maar kan zelf geen punten scoren, omdat hij vrij is. Zijn directe concurrenten Jeroen van den Brink en Bart Westerveld wel. Beiden hebben 5 punten. Nick Waterink staat bovenaan met 7 punten.

Thomas Hanhart had de moeilijke "opdracht"om als nummer laatst tegen de huidige nummer een Nick Waterink te proberen een punt te pakken. Toen hij op de 15e zet in de hekstelling kwam, maakte hij meteen een cruciale fout. De 3-om-3 ruil bleef eerst nog gelijk, maar de voorpost raakte hij kwijt. Op de 36e zet was het over en uit, door de simpele 3-om-6 ten gunste van Nick.

Bart Westerveld maakte op de 37e zet een foute zet in een klassieke stand, waardoor Tom Molenaar een schijf voor kwam. Wat zetten later maakte Tom met een 2-om-2 een doorbraak en won. Zijn prestatie werd op ToernooiBase in het blauw genoteerd, wat aangeeft dat hij een zeer goed resultaat heeft behaald. Bart valt hierdoor af voor de race om de 2e plek, omdat hij de laatste ronde vrij is.

Jeroen van den Brink wist zijn partij tegen Jelle van Dijk niet tot winst te voeren, waardoor hij ten opzichte van concurrent Tom Knapen een puntje verloor. Zijn gang naar het kerkhofveld leek gevaarlijk, maar hij wist de stand toch gelijk te houden. Later werd dit de schijf, die doorbraak naar dam na een schijfoffer. Hij wist echter de doorgebroken schijf op 34 niet te neutraliseren, waarna een puntendeling volgde.

Toegevoegd op: 16-05-2015 13:33 door locatiebeheerder Laren

14-05-2015

Aspiranten Algemeen
Hazerswoude, Laren en HeerdeAanvang: 10:00 uur

Tamar Visser

Met dank aan:

Eye-T Webdesign
Muziekhuis Souman
Grand Café Bistro-rant<br>´t Langenbaergh
Van Guilik
Organisatie:

Organiserende vereniging(en): Samen Sterk - Hazerswoude dorp  DEZ - Laren  Eye-T Webdesign / OG - Wapenveld  
 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl