NK Junioren meisjes
NK Junioren meisjes
NK Junioren meisjes

Ronde 2

Dag twee van het kampioenschap

Stella en Mariska speelden een rustige klassieke partij. Hoewel Stella hard vocht voor voordeel werd het evenwicht niet verbroken. De partij eindigde dan ook in remise.

Ook Mara en Marieke speelden een rustige partij. Kennelijk zo rustig dat Mara besloot een boek te lezen tussen de zetten door. Dit was echter geen verstandig besluit; het boek vroeg zo veel van haar aandacht dat ze vergat om zetcontrole uit te voeren. Marieke aarzelde niet en sloeg meteen genadeloos toe met een simpele doorbraak. Marieke gaf het voordeel niet meer weg en won de partij. 

Marieke gaat nu aan kop met een plusje voordeel op Mariska. Morgen ontmoeten ze elkaar en kunnen ze in een spannende partij strijden om het kampioenschap. Stella zal echter ook nog flink haar best doen om omhoog te klimmen in het klassement. Zij mag morgen tegen Mara, die hard zal proberen om toch nog punten te scoren op dit kampioenschap. Kortom, het belooft een spannende dag te worden morgen! Kom dus allemaal kijken om de meiden aan te moedigen!

 

Toegevoegd op: 17-07-2015 19:27 door DG Het Noorden

16-07-2015

Junioren Meisjes
Kostverloren Kwartier
Jacob van Ruysdaelstraat 73
9718 SC Groningen

Aanvang: 14:00 uur

Stella van Buuren

Met dank aan:

De bovenkamer van Nederland
Organisatie:

 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl