Nationale Jeugddamdag
Nationale Jeugddamdag
Nationale Jeugddamdag

Informatie over deze speellocatie:

We heten de spelers, hun ouders, begeleiders en andere belangstellenden van harte welkom in Dorpshuis De Heerd in Heerde, dat op 1 juli is geopend door Zijne Majesteit Koning Willem Alexander.

Het oude Dorpshuis, het hart van het verenigingsleven van Heerde is in 2013 afgebroken en heeft plaatsgemaakt voor een Multi Functionele Accommodatie (MFA) in het oostelijke deel van Heerde: MFA Oost. Hierin zijn niet alleen het dorpshuis en de bibliotheek, maar ook 4 scholen, het cultuurplein, de tafeltennisvereniging en een BSO gevestigd. 

Met deze MFA heeft Heerde er een prachtige centraal gelegen ruimte bij gekregen waar een toernooi als de jeugddamdag heel goed kan worden gehouden. Het is van alle comfort voorzien, open en licht. Een mooie, nieuwe damlocatie dus tussen Zwolle en Apeldoorn.

** NB! Dit is een officiŽle horecagelegenheid. Het wordt daarom niet op prijs gesteld zelf meegebrachte etenswaren binnen te nuttigen. Voor het pand is een ruim park (en voetbalveld!) dat zich uitstekend leent voor een picknick. Daarnaast is de keuken van het Dorpshuis deze dagen open voor broodjes en snacks en is er een grote diversiteit aan warme en koude dranken te verkrijgen aan de bar of op het terras. 

Voor de Tom Tom: ga naar de Marktstraat of Klik hier voor de route

Wie met het OV komt: download een routebeschrijving 

Toegevoegd op: 26-08-2015 15:23 door Jeugdcommissie KNDB

10-10-2015

AL Algemeen
MFA De Heerd
Grifstraat 8
8181 VZ Heerde

Aanvang: 10:30 uur

Organisatie:

 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl