WK Jeugd alle leeftijden
WK Jeugd alle leeftijden
WK Jeugd alle leeftijden

Nicole de Vries in Hallo Nederland

Op vrijdag 30 oktober was een team van Hallo Nederland in Hoogeveen om te filmen bij Nicole de Vries. Het ging over het dammen, van generatie op generatie.

Rowan, de geluidstechnicus, damt weleens met zijn broer. Hij wilde wel een potje tegen Nicole. Maar je begrijpt het al: hij kende heel veel trucjes niet en stond binnen de kortste keren enkele schijven en een dam op achterstand.

Daarna kregen Nicole en haar opa allebei een microfoontje om en gingen ze een partijtje dammen, waarbij cameraman Jasper vanuit allerlei posities opnamen maakte. Nicole won op de klok.

Sietske, die mee was voor het stellen van de vragen en de regie, ging vervolgens het gesprek aan met Nicole en haar opa. Daarna mocht Jan Ekke enkele vragen beantwoorden en tot slot werd op de kamer van Nicole gefilmd, waar al haar bekers staan.

Al die verschillende stukjes hebben ze vervolgens in een leuk filmpje samengevat.

Leuk detail is dat de Rowan tussendoor nog even wat tips aan de vader van Nicole vroeg over een opening waarmee hij van zijn broer zou kunnen winnen. Volgens mij heeft hij hem de Haarlemmer geleerd ;-)

Voor wie de uitzending gemist heeft: het programma wordt herhaald op zaterdag 31 oktober 2015 · 14:34 · NPO 2 of kijk het hier: Ga naar Hallo Nederland - 30 oktober

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Toegevoegd op: 30-10-2015 19:27 door Jeugdcommissie KNDB

01-11-2015

AL Algemeen
Drenthehal
Eursingerweg 1
9411 BA Beilen

Aanvang: 11:00 uur

Mara Langeveld

Organisatie:

 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl