HF NK Pupillen
HF NK Pupillen
HF NK Pupillen

Over onze damvereniging

DVA Alblasserdam

Damvereniging DVA Verhaar Montage Alblasserdam is gevraagd de halve finales voor het Nederlands kampioenschap voor pupillen en junioren te organiseren en dat is niet voor niets. Al tientallen jaren damt de jeugd uit Alblasserdam en omstreken bij DVA Verhaar Montage Alblasserdam, op deze pagina staat meer informatie over de damvereniging.

Wil je meer weten? Kom dan langs of neem contact met Ruben Groenendijk (rgroenendijk87@kpnmail.nl)

Clubavond
Elke vrijdagavond wordt de clubavond georganiseerd in Chinees-Indisch restaurant Chinatown (Plantageweg 12 (via achteringang)).

Van 19.00-20.00 uur damt de jeugd, aansluitend spelen de senioren en oudere jeugdleden hun partijen. Er komen ongeveer 10 jeugdleden. Het eerste half uur van de clubavond wordt er getraind uit leerzame damwerkboeken en het laatste halfuur spelen we een competitie.

Wedstrijden:
Regelmatig doen we mee met toernooien. De toernooien worden vaak op de zaterdag gehouden. Er zijn toernooien op lokaal, provinciaal en nationaal gebied. Ieder wordt via de clubavond uitgenodigd voor de toernooien. Soms wordt er met succes gedamd tot aan het hoogste niveau in Nederland. Zo namen eerder al enkele jeugdleden mee aan Nederlands kampioenschappen welpen en pupillen.

In de nationale competitie speelt het eerste team van DVA Verhaar Montage in de tweede klasse. De thuiswedstrijden worden op zaterdag gespeeld in de Damsteen. Ook in de provinciale competitie van de ZHZ speelt het viertal op doordeweekse avonden.

Met veel enthousiasme gaan elk jaar Marcel van de Most en Aat Verhaar met de (jeugd)leden die interesse hebben naar het zomertoernooi in Brunssum. Dat is niet alleen leerzaam, maar ook heel gezellig!

  

Toegevoegd op: 17-02-2016 21:00 door locatiebeheerder Alblasserdam

05-03-2016

Pupillen Algemeen
Aanvang: 10:15 uur

Jasmijn Scholtens

Met dank aan:

Kippie Gouda
Gemeente Hoogeveen
Organisatie:

Organiserende vereniging(en): - Alblasserdam   - Huissen   - Hoogeveen  Jeugdcommissie KNDB -   
 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl