EK Jeugd
EK Jeugd

Column - De rollen omgedraaid

Menig ouder en grootouder klaagt regelmatig over 'de jeugd' die de hele dag maar op zo'n schermpje tuurt. In Pinsk zijn de rollen echter een beetje omgedraaid....

EÚn van de voorwaarden van de jeugd tegenwoordig, bij het kiezen van een vakantiebestemming, is toch wel dat er minstens wifi aanwezig moet zijn in het hotel of op de camping. Want stel je voor dat je geen contact kunt onderhouden met je vrienden, op je Social Media.

In Pinsk is er op de speellocatie helaas nog geen wifi beschikbaar. Maar hoor je de EK gangers klagen? Nee, eigenlijk niet. Logisch natuurlijk, want zij zijn aan het spelen. Als we de verslagen lezen, zijn het vooral de ouders die de wifi missen. Ach, ze moeten natuurlijk contact houden met het thuisfront. Maar vreemd genoeg hoor je nu niet: "Wij hadden dat vroeger toch ook niet. Dan kun je toch bellen als het zo belangrijk is?"

Eenmaal in het hotel aangekomen is er wel wifi; dat wil zeggen, in de lobby. Maar wat schetst onze verbazing... ook nu zijn het de ouders die zich met hun mobieltjes en tablets massaal in de lobby verzamelen om met hun ogen op een klein schermpje te turen. En de jeugd? Die zit heel gezellig, avond aan avond, in een kring een spelletje te doen! En het is niet eens dammen!!

Zeg nu zelf, dan zijn dit EK de rollen toch Úcht omgedraaid?!
  

Toegevoegd op: 03-08-2016 17:26 door Team KNDB

01-08-2016

AL Algemeen


Pinsk (Wit Rusland)

Aanvang: 13:30 uur

Marjory Feyt

Organisatie:

 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl