NK Aspiranten
NK Aspiranten

De organisatie

Onder verantwoording van de damclub in Wapenveld wordt dit toernooi gehouden in Heerde, de woonplaats van laatstejaars aspirant Vincent Houtjes.

Damclub Eye-T Webdesign / OG is gevestigd in Wapenveld, een dorp dat tot de gemeente Heerde behoort. Onder de bezielende leiding van Erik Bakker is daar jaren geleden een jeugdafdeling opgezet, hetgeen enkele jaren geleden is overgenomen door één van die voormalige jeugdleden: Maikel van den Esker. Samen met de leden van de jeugdcommissie organiseert Maikel jaarlijks de PODB cup, geeft hij les op scholen, organiseert hij het plaatselijke schooldamtoernooi en dit jaar ook weer de halve finale van Nederland van schooldammen. Diverse scholen wisten door te dringen tot de halve finale van Nederland en het welpenteam van De Parel haalde zelfs de finale van Nederland. Een prachtige prestatie met belofte voor de toekomst qua talent.

Met zoveel activiteiten heeft Maikel zijn handen vol. Daarom is de organisatie van deze finale in handen van Eva Houtjes. Zij assisteerde al eerder bij verschillende toernooien waaronder het NK2011, NK aspiranten 2016 en niet te vergeten de World Cup 2013 in Wageningen. Dit wordt het eerste grote toernooi onder haar leiding. Ze wordt gelukkig met raad en daad bijgestaan door leden van de club en de jeugdcommissie van de KNDB.

Vincent niet spelend, maar organiserend
Bijzonder en dus noemenswaardig is het feit dat Vincent zich helaas niet middels de halve finales wist te plaatsen voor deze finale. Maar gelukkig ligt zijn hart bij de ICT en is hij dienstbaar ingesteld. We vinden hem deze dagen dus als mede-organisator achter de elektronische damborden.

De organisatie bestaat uit:
Eva Houtjes - organisator / PR
Annewil Koopman - eerste aanspreekpunt spelers / speelsters
Jack van der Plas - catering en vermaak spelers
Niek Regterschot - nevenactiviteit maandag & algehele ondersteuning
Vincent Houtjes - Elektronische borden
Erik Bakker - advies / arbiter vrijdag
Maikel van den Esker - coördinator nevenactiviteit dinsdag

Speciale dank aan Michel Stempher voor de spelersintroductie.Toegevoegd op: 10-04-2017 10:01 door Damclub Wapenveld

10-07-2017

Aspiranten Algemeen
MFA de Heerd / Dorpshuis
Griftstraat 8
8181 VZ HEERDE

Aanvang: 10:00 uur

Tom Rinner

Met dank aan:

KNDB
Dorpshuis Heerde
Jan Nienhuis Stichting
Rabofonds
Slagerij van Guilik
Eye-T Webdesign
Organisatie:

 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl