WK Jeugd alle leeftijden
WK Jeugd alle leeftijden
WK Jeugd alle leeftijden

Toernooiwebsite

Alle informatie over het WK is te vinden is op de toernooiwebsite: http://youth.wcdraughts.com/

Nu het WK in Nederland wordt gehouden lijkt het logisch om ook de informatievoorziening te koppelen. Echter, om de archivering zuiver te houden, is ervoor gekozen om net als andere jaren, wanneer het WK in een ander land wordt georganiseerd, de verrichtingen van Team KNDB hier op jeugddammen.com te volgen.

De officiële toernooiwebsite plaatst alle (internationale) informatie over het toernooi. Toegevoegd op: 20-09-2015 18:23 door admin

Actueel

Twee wereldkampioenen en een brons!Vanochtend werd de laatste ronde gespeeld, het was erg spannend en er moest zelfs nog een barrage gespeeld worden! Iedereen heeft erg zijn best gedaan het hele toernooi, dat is ook te zien! Martijn en Jitse werden allebei wereldkampioen en Wouter W. werd derde! Vanmiddag om half drie was er nog een bijeenkomst van team KNDB, waar een nieuwe traditie is begonnen, de twee wereldkampioenen moesten namelijk een speech houden.

Achtste rondeVanochtend was de achtste ronde, en ’s middags was het Turks damtoernooi en een vrije middag. Team KNDB heeft niet meegedaan aan het Turks dammen, maar had een vrije middag. In de vrije middag werd onder andere gezwommen, gevoetbalt en rondgekeken in Orvelte.

Zesde en zevende rondeVanochtend begon met elf punten van Johan, daarna werd de zesde ronde gespeeld. Ik wilde van de zesde ronde al eerder een verslag op de site zetten, maar de WiFi deed het heel slecht…

Vijfde ronde en ochtend vrij!Vanochtend hadden alle deelnemers vrij, dus iedereen kon lekker uitrusten. Er was een excursie gepland naar Orvelte, daar sloten vooral veel andere landen bij aan. Ook gingen veel mensen zwemmen of voetballen, maar er was natuurlijk ook tijd om uit te slapen. ’s Middags begon om één uur de vijfde ronde, wat veel punten opleverde. O, en ik heb vandaag Wu Wei geïnterviewd, een Chinese welpen jongen. Dit interview is op youth.wcdraughts.com te bekijken! (of klik op de link onderin dit bericht)

Vierde ronde, sneldammen, twee keer goud en een keer zilver!Vandaag begon met de vierde partij, wat weer mooie resultaten opleverde, en vanmiddag was het WjK Blitz. We hebben nu twee Wereldkampioenen Blitz!

De derde ronde!Hoi!

Vanmiddag werd er na de lunch weer een lange ronde gespeeld. Het was erg spannend, maar de resultaten zijn weer goed!

Einde tweede rondeHooooi,
De tweede ronde zit er op, en nu is de derde ronde bezig. Ook was vanochtend rtv Drenthe hier in de sporthal van het WjK om te filmen. O ja, je kunt ook sommige partijen volgen via de live games, op youth.wcdraughts.com.

Sneldammen WK jeugd op 3 november Op dinsdagmiddag 3 november wordt er vanaf 15.00 uur geblitzt. In een speeltijd van 5+3, vijf minuten plus drie seconden per zet, worden 9 ronden Zwitsers afgewerkt.

Eerste dag!Heeeey allemaal!
Het is eindelijk begonnen, het WjK in Beilen! Op youth.wcdraughts.com kun je via de webcam live meekijken met wat er in de sporthal gebeurt. Heel leuk om te zien wat iedereen doet! Vandaag was gelijk een lange dag, met openingsceremonie 's ochtends en een partij 's middags.

Morgen begint het WjK!Hoi allemaal,
Ik ben Josefien, en ik ga dit WjK verslag uit brengen van wat er allemaal gebeurt hier in Beilen. Morgen begint het al, en volgens mij heeft iedereen er zin in!

Nicole de Vries bij Omroep MAXHet programma Hallo Nederland heeft vrijdag 30 oktober TV opnamen gemaakt in Hoogeveen, bij de 11-jarige Nicole de Vries, Europees Kampioene sneldammen. In de aanloop naar het WK jeugd, dat van 1 tot 7 november in Beilen (Drenthe) gehouden wordt, gaat het item over het ‘overbrengen van de liefde voor het dammen’, van generatie op generatie.

WK jeugd bijna van startNog niet eerder was er zo'n groot toernooi, volgens internationaal arbiter Johan Demasure. Ca. 270 jeugdspelers van 8 tot 19 jaar zullen het tegen elkaar opnemen tijdens het WK jeugd in Beilen. Ook de delegatie van Team KNDB is bijzonder groot!

Klik hier om naar het fotoboek te gaan

01-11-2015

AL Algemeen
Drenthehal
Eursingerweg 1
9411 BA Beilen

Aanvang: 11:00 uur

Gokhan Bagci

Organisatie:

 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl
X

Neem contact op met de organisatie